Versió Alfa

Roger Baldomà i Leiva

Gaudeix amb els videojocs en companyia

Ara que moltíssimes persones estan de vacances val la pena que ens plantegem noves maneres de gaudir en companyia dels videojocs. Això no és sempre viable, si el que pretenem comptar amb la presència física d'algú al nostre costat, però mercès a internet podrem estar acompanyats, encara que sigui virtualment, a través de so i imatge. És per això que avui us presentem el fòrum d'ara VaDeJocs. Un fòrum que existeix des de fa més de cinc anys i que és un dels grans valors de la nostra comunitat.

Comparteix experiències

No hi ha res millor que gaudir amb amics i coneguts de les nostres aficions. La comunitat d'ara VaDeJocs és un punt d'informació i de trobada, tant per a jugadors habituals com per a no jugadors, es tracta d'un espai on tothom pot dir la seva sobre el món dels videojocs i l'oci digital, així com sobre tot allò que publiquem. Els fòrums són un gran complement per a augmentar els vostres coneixements del sector, però sobretot per a compartir experiències. Els fòrums d'ara VaDeJocs són coneguts per moltes coses, però potser la més destacable és el bon ambient que s'hi respira. És, precisament, aquest ambient el que ha permés que durant aquest darrers cinc anys els mateixos usuaris del fòrum, fins i tot sense la pràctica intervenció dels administradors, hagin organitzat pel seu compte diferents campionats, tant en línia com en trobades presencials, sopars, dinars i altres esdeveniments.

I això no és tot...

Als fòrums hi trobareu les anàlisis dels usuaris sobre els videojocs que juguen, i es tracta d'un bon lloc on fer preguntes i obtindre un bon nombre de respostes d'altres jugadors, guies per a acabar-vos aquell videojoc que no podeu completar, un espai on intercanviar o vendre els videojocs o accessoris que ja no empreu i molt més. No us ho podeu perdre, per això us animem a passar pel fòrum d'ara VaDeJocs per entrar de ple dins de la comunitat.