Blogs 22/12/2010

Els videojocs recomanats de Wii pel 2010

7 min

Ara que s'apropa Nadal, amb el Tió, el Pare Noel i els reis mags a tocar, a Vadejocs us presentem el següent recull de videojocs de Wii per orientar-vos a l'hora de realitzar les vostres compres nadalenques. Si voleu veure el recull de videojocs recomanats de tots els sistemes disponibles, ho podreu veure visitant els blogs dels meus companys o a l'enllaç que en breu tindrem disponible. Mentrestant, gaudiu amb aquesta selecció de jocs de la consola de Nintendo. Wii

Metroid Other M

Desenvolupadora: Team Ninja Classificació PEGI: +16 El recomanem a: Als amants de les aventures de l'espai. Preu recomanat: 49,95 € Gènere: Acció futurista en tercera persona Sinopsi: Samus Aran, la caça-recompenses protagonista d'aquesta franquícia, rep la senyal de socors d'una estació científica on es retroba amb el seu antic cap d'esquadró i el que li va fer de pare durant la seva participació a les files de la Federació de l'Espai. En aquesta aventura es retroba també amb el seu arxi-enemic. Per què el recomanem? - Un videojoc ple d'acció i dinamisme - Bona ambientació i història que explicarà secrets de la primera heroïna dels videojocs

Sonic Colours

Desenvolupadora: Sega Classificació PEGI: +3 El recomanem a: Fans de la esència del Sonic original. Preu recomanat: 49,95€ Gènere: Plataformes Sinopsi: En Sonic i el seu vell amic Tails a un parc d'atraccions situat a l'espai creat pel doctor Robotnick, sota la sospita de que no hi ha un pam de net en el seu gran projecte de diversió infinita. Mentre investiguen la zona, senten uns sorolls i descobreixen a una criatura blanca flotant, intentant fugir d'una parella força còmica de robots que tenen l'ordre de capturar vius a tots els alienígenes que trobin, i és que en Robotnick, per construir el seu parc d'atraccions ha tingut la gran (i malvada) idea de capturar sis planetes i unir-los al cos principal del parc d'atraccions amb un raig tractor. Per què el recomanem? - Mapes complexes on es premia la exploració - Velocitat a mans del millor Sonic dels últims anys

Epic Mickey

Desenvolupadora: Junction Point Classificació PEGI: +7 El recomanem a: Fans de Disney i dels plataformes amb estil pròpi. Preu recomanat: 49,95€ Gènere: Plataformes amb tocs d'aventura Sinopsi: Oswald, el conill amb sort, va esdevenir el primer personatge oblidat per Disney just abans de la creació d'en Mickey Mouse. L'Oswald però, va considerar necessària la creació d'un món similar al creat per Disney, on els personatges oblidats per la factoria dels somnis poguéssin viure amb certa dignitat. Un bon dia però, en Mickey travessa un mirall màgic i després de veure com un mag fa servir un pinzell per modificar aquest món anomenat Pàram, decideix deixar-hi la seva marca maldestre amb pintura i dissolvent a parts iguals, fet que crea un dels enemics ignorats d'en Mickey Mouse, la Gota de Tinta, que l'arrossega cap al Pàram. Per què el recomanem? - Un recordatori de la cronologia tant de Disney com de la animació en general fent servir una història fosca. - Colocar en Mickey Mouse en mig d'un món de mal sons no pot ser mala idea (i de fet no ho és).

Goldeneye 007

Desenvolupadora: Eurocom/Activision Classificació PEGI: +16 El recomanem a: Aficionats als jocs de trets en primera persona i al joc en línia. Preu recomanat: 49,95€ Gènere: Trets en primera persona Sinopsi: Goldeneye 007 és un remake del clàssic videojoc de Nintendo 64 amb en Daniel Craig al paper protagonista. En aquesta aventura, en James Bond viatjarà per la URSS, Cuba, Montecarlo o Barcelona per salvar un cop més la pau mundial d'un grup terrorista. Per què el recomanem? - El recomanem per recordar el que va ser un dels millors videojocs de Nintendo 64. - Per què tot i ser un remake, no només millora tècnicament el joc original, si no que implementa algunes novetats.

Super Mario Galaxy 2

Desenvolupadora: Nintendo Classificació PEGI: +3 El recomanem a: Fans d'en Mario i de les plataformes en 3D. Preu recomanat: 49,95€ Gènere: Plataformes Sinopsi: El festival estel·lar està en ple apogeu amb una pluja d'estrelles caient sobre el Regne Xampinyó. La Princesa Peach ha convidat en Mario a presenciar el festival des del seu castell. Abans d'arribar-hi, en Mario és testimoni de com un Bowser gegantí, que ha crescut en grandària gràcies al poder de les estrelles, ha capturat la princesa Peach i la nostra missió serà, com no, la de rescatar-la. Per què el recomanem? - Un dels jocs més grans i originals de Nintendo dels últims temps. - És un exemple de com els jocs de plataformes poden reinventar-se un cop més després del genial Mario Galaxy 1.

Monster Hunter Tri

Desenvolupadora: Capcom Classificació PEGI: +16 El recomanem a: aventurers amb ganes de caça major de veritat Preu recomanat: 49,95€ Gènere: Acció en tercera persona Sinopsi: Un terratremol sacseja el territori i aconsegueix esvalotar als monstres que posaran en perill la tranquila vida d'un poblet. Nosaltres, com a caçadors de monstres de professió, haurem de protegir el poble tot recollint diversos materials per seguir millorant el nostre equip. Per què el recomanem? - Combats espectaculars contra els elements i criatures cada cop més perilloses. - La emoció de vèncer en solitari o amb amics les criatures més difícils i grans no té preu.

Tatsunoko vs Capcom

Desenvolupadora: Capcom Classificació PEGI: +12 El recomanem a: Jugadors de jocs de lluita. Preu recomanat: 39,95€ Gènere: Lluita Sinopsi: Els personatges de Capcom i Tatsunoko, la empresa japonesa d'animació, lluiten amb els seus estils particulars per conèixer quin és el millor lluitador de tots. Per què el recomanem? - És el millor videojoc de lluita a Wii juntament amb l'Smash Bros Brawl. - Un bon mode en línia.

No More Heroes 2

Desenvolupadora: Grasshopper Manufacture Classificació PEGI: +18 El recomanem a: lluitadors que no els importi certa paranoia. Preu recomanat: 39,95€ Gènere: Acció en tercera persona Sinopsi: Després d'arribar al més alt de la classificació de la United Assassins Association, Travis canvia la seva posició de cap de la federació per un retorn a la vida normal. Una vida normal per en Travis comporta passar hores observant seqüències dels seus lluitadors favorits en acció en el desolador hotel No More Heroes. Però la normalitat no dura molt temps en el món de Travis Touchdown i la seva anticipada jubilació com assassí acabarà molt abans del que ell s'esperava. Per què el recomanem? - La segona part d'un joc de culte que augmenta encara més la seva qualitat. - Una visió refrescant del gènere del "Hack & Slash", amb una història si més no... original.

Silent Hill: Shattered Memories

Desenvolupadora: Konami Classificació PEGI: +16 El recomanem a: Jugadors amb sang freda. Preu recomanat: 39,95€ Gènere: Terror i supervivència Sinopsi: Harry Mason desperta després d'un accident de cotxe i descobreix que la seva filla ha desaparegut. Atordit i confós del seu accident, Harry ha de endinsar-se al hivernal món de Silent Hill començant així la seva recerca per Cheryl. Per què el recomanem? - Una molt bona ressurrecció d'un dels clàssics dels videojocs de terror.

stats