Paraula de Beat

David Blanco

Comença la partida

Benvinguts al meu racó dins d'ARA. Internet és un espai enorme, i de totes les pàgines que hi ha, heu escollit aquesta. Espero que us hi acabeu quedant.

Sóc conscient de que aquest blog té un nom força estrany. El motiu de que es digui així, és que volia un títol que reflectís que es tracta d'un espai d'opinió. "Paraula" va ser el primer que em va venir al cap, seguit de l'expressió "Paraula de Beatle". Sóc un fan dels Beatles, però això no te res a veure amb els videojocs, així que vaig retallar una mica el final i em va quedar "Beat", el meu personatge favorit d'un joc que m'encanta. Per acabar, vaig pronunciar el títol en veu alta i sonava "Paraula David" (pronunciat amb accent català de Barcelona evidentment). El resultat reunia tots els elements que volia per al títol: És original, està enfocat a donar opinió i és molt friki.

Dit això, des d'aquí és on faré les meves reflexions sobre aquest meravellós món dels videojocs. El que abans era un entreteniment per estar a casa aïllats, ara ha esdevingut una manera d'unir jugadors de diferents països, un fenomen social, una nova manera d'explicar histories, una fàbrica d'experiències, un mitjà que pot treure el millor i el pitjor de nosaltres, una industria que a dia d'avui factura més que Hollywood,...

En aquestes línies i les que escriuré vull recomanar, criticar, recordar i observar detalls sobre el present, passat i futur de tot el que envolta la subcultura dels videojocs. Espero que m'acompanyeu en aquest nou viatge. Per part meva, m'esforçaré en aconseguir que aquest sigui un espai de trobada informal on vosaltres pugueu afegir el vostre granet de sorra, i on imperi el bon rollo i el sentit de l'humor.

Entreu i poseu-vos còmodes, com si estiguéssiu a casa vostra.