Blogs 07/11/2011

Taller per a premsa a l'Apple Store

1 min

La setmana passada Apple ens va convidar a un taller per a premsa del seu nou telèfon mòbil, l’iPhone 4S. El lloc escollit va ser la botiga Apple del centre comercial La Maquinista, a la ciutat de Barcelona. La sessió tenia com a objectiu mostrar als assistents les novetats d’aquest nou dispositiu i de la darrera versió del sistema operatiu mòbil d’Apple, l’iOS 5.

En el que respecta al dispositiu vam poder comprovar, entre d’altres coses, com el telèfon ha guanyat en velocitat i resposta a l’usuari, com ha vist ampliades les seves capacitats de càlcul i gràfiques i com la càmera i el programari que la gestionen han donat un important salt qualitatiu endavant comparat amb el seu predecessor.

En l’apartat del sistema operatiu l’estrella va ser Siri, que tot i que no funciona, de moment, en cap de les llengües parlades a casa nostra, ja serà útil per als qui tinguin un alt nivell de coneixement d’alguna de les llengües disponibles. En el nostre cas, la demostració de funcionalitats es va fer en anglès.

Ben aviat tindreu a Ara Vadejocs l’anàlisi detallada de l’iPhone 4S gràcies a la cessió, com a darrer punt del taller, d’aquest terminal per part d'Apple.

stats