Blogs 30/10/2016

Sudio Vasa Blå, uns auriculars bluetooth que entren pels ulls

Raul Arribas
3 min
Sudio Vasa Blå

BarcelonaEls auriculars sense fils han arribat per quedar-se. Ja fa temps que anem donant la murga amb les bondats dels auriculars bluetooth, però sembla que, finalment, han deixat de ser un producte minoritari per esdevenir un producte de masses. Si fins no fa tant els models sense fils eren clara minoria comparats amb els productes tradicionals, això ha canviat, i ara trobem propostes de tot tipus i de tota mena de fabricants. Si, a més a més, els fabricants de telèfons comencen a eliminar el connector d’àudio (de moment només ho ha fet Apple amb l’iPhone 7), el mercat d’aquesta família de dispositius es consolidarà encara més.

Una de les carències que teníem fins no fa gaire és que la gran majoria d’auriculars bluetooth, i els seus dissenys anaven, doncs, enfocats en aquest sentit. Tot i que es podien fer servir en qualsevol àmbit, la seva aparença era molt més funcional que no pas seguint criteris estètics. Si sou dels que voleu uns auriculars d’aquest tipus que estiguin més propers al món de la moda que al de l’esport, els auriculars bluetooth Sudio poden ser el que estàveu cercant. Sudio és una empresa que té com a objectiu proporcionar auriculars amb estil als possibles compradors, i disposa per això de quatre productes diferents. Els Vasa Blå són els sense fils de la família, i fa un parell de setmanes que els estem provant gràcies a la mateixa Sudio, que ens n’ha cedit uns.

Sudio Vasa Bla black plant

El primer que crida l’atenció en obrir la capsa és, com era esperable, el seu aspecte. Estem davant uns auriculars realment macos, que entren ràpidament pels ulls i que queden lluny de l’aspecte esportiu o d’oficina que exhibeixen els models d’aquest tipus dels quals us hem parlat amb anterioritat. Trobem, a més dels mateixos auriculars, quatre jocs de fundes de silicona addicionals (perquè cadascú pugui triar les que millor s’adeqüen a les seves orelles) i una funda de cuir per poder dur els Vasa Blå sempre a sobre sense que pateixin cap desperfecte.

Pel que fa al seu ús, començarem parlant de la durada de la bateria. Els Vasa Blå tenen una autonomia de vuit hores segons Sudio, i la nostra experiència és que aquest valor és real, allargant-se fins i tot una mica més en segons quins casos. A més a més, són còmodes a l’orella, i prou lleugers com per no notar molèsties quan els fem servir. La qualitat del so també és bona i ens permet gaudir de tot tipus d’àudios de forma satisfactòria. Si us truquen mentre els esteu fent servir, podreu contestar directament sense treure el mòbil de la butxaca, ja que incorpora un micròfon i la capacitat de contestar directament des del botó dels mateixos auriculars.

Disponibles en quatre colors.

Pels que vulgueu conèixer els detalls tècnics, les seves especificacions oficials són:

  • Carcassa d’alumini amb acabats en metall polit
  • Bluetooth 4.1
  • Pes: 14 grams
  • Abast: 10 metres
  • Duració de la bateria: 8 hores actiu, 10 dies en repòs
  • Temps de càrrega: 10 minuts (càrrega ràpida), 120 minuts (càrrega completa)
  • Tipus: Altaveu dinàmic de 10,2 mm
  • Sensibilitat: 112 dB SPL @ 1 kHz
  • Resistència: 32 Ohm @ 1kHz
  • Freqüència de resposta: 20 Hz - 20 kHz

Per finalitzar, un altre dels punts forts d’aquests Sudio Vasa Blå: el preu. Enrere queden ja els temps en què uns bons auriculars bluetooth (tot i que encara n’hi ha de cars). Els Vasa Blå els podeu trobar a la botiga oficial de Sudio per 90 €, però ens han proporcionat un codi del 15% de descompte pels nostres lectors. Només heu d’incloure el codi sudio_ara en fer la vostra compra dels auriculars bluetooth Sudio a la seva botiga en línia i us quedaran per 76,50 €.

stats