Blogs 06/07/2016

RotoVR, un complement espectacular pels vostres jocs de realitat virtual

2 min
RotoVR, un complement espectacular pels vostres jocs de realitat virtual

La realitat virtual comença a arribar amb força al món dels videojocs. Encara és massa d'hora per saber si aquesta tecnologia s'imposarà definitivament o si, comles 3D, passarà sense pena ni glòria, però avui en dia la veritat és que pinta que, aquest cop sí, estem davant d'una novetat que ha vingut per quedar-se.

Tothom comença a estar familiaritzat amb els videojocs i aplicacions de realitat virtual, i amb els cascs (o ulleres) que ens permeten entrar en aquest món digital que ens aïlla gairebé completament de la realitat física que coneixem. Però el món de la realitat virtual i de la immersió no acaba aquí, i propostes com la RotoVR aposten per portar l'experiència molt més enllà.

La RotoVR és una cadira automatitzada que cerca oferir als usuaris una sensació encara més realista i completa, ja sigui en aplicacions, simuladors de tot tipus o videojocs de tipologia diversa. Nosaltres tenim la intenció de provar-la dintre d'unes setmanes, i portar-vos de primera mà les sensacions que ofereix, però si no voleu esperar i voleui reservar-ne una abans de què surti a la venda oficialment a finals d'estiu, ho podeu fer estalviant-vos $100 del preu final de $599, gràcies a l'oferta de preordre que tenen a la seva web. També trobareu allà els diferents perifèrics i complements que posaran a disposició dels usuaris per ajustar l'experiència el màxim possible a cada tipus de videojoc.

És compatible amb tots els headsets de realitat virtual (com Samsung Gear VR, Oculus Rift, Sony PSVR, HTC Vive, OSVRo Google Cardboard). Us deixem amb el vídeo promocional de la mateixa companyia, on el podem veure en acció.

stats