Blogs 09/04/2016

Primera prova ràpida de la càmera del nou Huawei P9

2 min
Primera prova ràpida de la càmera del nou Huawei P9

Aprofitant que vam tenir el Huawei P9 a les mans des del moment de la presentació, i per anar obrint boca fins que publiquem l’anàlisi pròpiament dita del dispositiu, vam fer una sèrie de fotografies per fer una primera prova de la seva càmera. Totes les fotografies les vam fer en mode automàtic, sense ajustar cap paràmetre (ni tan sols el punt on volíem enfocar), i sense donar al telèfon un temps excessiu per pensar com fer la fotografia. Trèiem el telèfon de la butxaca, apuntàvem i disparàvem, sense més miraments. Per tant, aquí teniu uns exemples de com es comporta el P9 en mode point-and-shoot total (a l’anàlisi que publicarem més endavant l’analitzarem més en profunditat).

La primera sèrie de fotografies la vam fer a la vora del riu Tàmesi, tot just sortint de la presentació. Com podeu comprovar, vàries d’aquestes captures estan fetes a contrallum, de forma intencionada, per comprovar com reaccionava el P9 a aquesta situació tan difícil per qualsevol càmera de fotografiar.

Aquesta segona tanda de fotografies la vam fer aquella mateixa nit, pels carrers de Londres. Tingueu en compte que, com sabreu els que hàgiu viatjat a la capital anglesa, aquella ciutat és molt més fosca que, per exemple, Barcelona, ja que la il·luminació nocturna és molt més escassa. De fet, a les fotografies sembla més il·luminada del que realment estava, ja que en el moment de fer les fotografies l’entorn era realment fosc (i no ho sembla).

La veritat és que, com a primera presa de contacte, la sensació va ser molt satisfactòria i fins a cert punt sorprenent, especialment en les fotografies nocturnes. Sembla, en aquesta primera impressió, que Huawei realment ha aconseguit un nivell de qualitat excepcional que el situa entre els líders del mercat. Com dèiem, a l‘anàlisi us desgranarem més en detall les seves capacitats i comprovarem si aquestes primeres impressions es confirmen definitivament.

stats