Blogs 26/05/2013

Otterbox, fundes per a protegir els nostres mòbils dels elements

2 min

El món de les fundes per a telèfons mòbils està en plena evolució, degut a la necessitat que molts de nosaltres tenim de dur el nostre dispositiu allà on anem, sigui quin sigui aquest lloc. Aquest nou comportament, desconegut fins fa no gaires anys, ha generat un nou mercat que algunes empreses s’han afanyat a cobrir: el de les fundes a prova de climatologies adverses. El darrer Mobile World Congress vam conèixer la gent d’Otterbox, una empresa especialitzada en fundes per a dispositius de tot tipus que presenten dins el seu catàleg unes completíssimes fundes a prova de bombes per als smartphones més coneguts del mercat.

Hem pogut provat la Armor Series, en la seva versió per a iPhone 4/4S, una funda a prova d’aigua, de pols, de caigudes i d’aixafaments que ens permet utilitzar el mòbil sense necessitat d’obrir-la.

Les fundes de l’Armor Series permeten submergir el telèfon mitja hora fins a dos metres de profunditat, caigudes de fins a tres metres sobre ciment i fins a dues tones de pressió, tota una assegurança quan ens enduem el telèfon a fer excursions o esports d’aventura, per posar uns exemples. També hem pogut provar la Pursuit Series, una sèrie de fundes adreçades a emmagatzemar coses (ja siguin telèfons o no) que, tot i no ser tan resistents com les Armor Series, també ofereixen protecció d’aigua, de pols, de caigudes i d’aixafaments. En el següent vídeo podreu comprovar com es pot fer servir un iPhone 4S a l’interior de la carcassa Armor i com en són d’impermeables totes dues.

[ara 926337364]

stats