Blogs 12/04/2012

Millor amb auriculars

1 min

Un dels problemes dels jocs per a smartphones és que la qualitat del so només es pot apreciar completament jugant amb auriculars, i els cables acostumen a ser molestos. Cada cop apareixen més jocs que directament ens recomanen el seu ús per a gaudir plenament de la experiència que ens proposen ja que els altaveus que duu integrats el telèfon no poden estar a l'alçada del so que han de reproduir.

Us presento un dispositiu que tot i haver estat dissenyat per a practicar esport s'adapta perfectament a les nostres necessitats. De fet sembla fet expressament per a gaudir de la nostra afició ja que ens proporciona tot el que necessitem de la manera més còmoda possible: sense fils.

Amb el Jabra Sport podem jugar amb el nostre smartphone o tablet amb so de molta qualitat directe a la oïda i sense cap cable que incomodi el joc. Si sou dels que volen gaudir d’un bon so i penseu que els cables són un vestigi del s.XX us recomano que proveu aquest aparell, la immersió al joc és absolutament espectacular.

Aquests auriculars funcionen amb qualsevol dispositiu que admeti connexions mitjançant bluetooth i per tant els podeu fer servir a multitud d'aparells.

stats