Corrent en sales fosques

Raül Arribas

Millor amb auriculars

Un dels problemes dels jocs per a smartphones és que la qualitat del so només es pot apreciar completament jugant amb auriculars, i els cables acostumen a ser molestos. Cada cop apareixen més jocs que directament ens recomanen el seu ús per a gaudir plenament de la experiència que ens proposen ja que els altaveus que duu integrats el telèfon no poden estar a l'alçada del so que han de reproduir.

photoDE.jpg Zoom

photoDE.jpg

Us presento un dispositiu que tot i haver estat dissenyat per a practicar esport s'adapta perfectament a les nostres necessitats. De fet sembla fet expressament per a gaudir de la nostra afició ja que ens proporciona tot el que necessitem de la manera més còmoda possible: sense fils.

photoME.jpg Zoom

photoME.jpg

Amb el Jabra Sport podem jugar amb el nostre smartphone o tablet amb so de molta qualitat directe a la oïda i sense cap cable que incomodi el joc. Si sou dels que volen gaudir d’un bon so i penseu que els cables són un vestigi del s.XX us recomano que proveu aquest aparell, la immersió al joc és absolutament espectacular.

jabra_SPORT.jpg Zoom

jabra_SPORT.jpg

Aquests auriculars funcionen amb qualsevol dispositiu que admeti connexions mitjançant bluetooth i per tant els podeu fer servir a multitud d'aparells.