Blogs 07/02/2014

Hama presenta una nova col·lecció de fundes per a mòbils i tauletes adreçada a la dona actual

5 min

El fabricant d'accessoris per a productes tecnològics Hama ha presentat una nova col·lecció de fundes, tant per a mòbils com per a tauletes, clarament adreçada a la dona actual. Es tracta d'una col·laboració amb la prestigiosa revista francesa de moda Elle, i busca oferir al sector femení un producte que s'adeqüi més als seus gustos que les tradicionals fundes per telèfons que tots coneixem. Com que sabem que a VaDeJocs tenim part de públic femení, tot i no ser majoritari, ens ve de gust ensenyar-vos aquesta col·lecció.

Les fundes per a telèfons mòbils estan disponibles per a iPhone 5/5S i per a Samsung Galaxy S4. La col·lecció porta per nom Ma Cover Fashion i la trobem en dos models, amb tapadora o sense, i amb dos aspectes diferents, per una banda l'anomenada Original i per l'altra l'anomenada Vintage. Aquí podeu veure els dos tipus del model Original:

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

I aquí podeu veure els dos tipus de fundes del model Vintage:

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Aquests dos dissenys també estan disponibles per a iPad Air, iPad mini, tauletes del segment de les 10" i tauletes del segment de les 7". En aquest cas la col·lecció s'anomena Mon Etui Fashion i permet, a més de protegir la nostra tauleta, subjectar-la en mode faristol:

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Hem aprofitat l'ocasió per a provar també altres fundes de l'empresa alemanya orientades a un públic més genèric. Comencem amb una que destaca pel vessant pràctic, ja que permet subjectar el telèfon mòbil en mode faristol de manera similar a com ho fan les fundes de tauleta. Un mecanisme elegant i ben pensat que no molesta gens quan no es fa servir. Aquí la podeu veure per a iPhone 5S:

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

No podia faltar la funda destinada a subjectar el nostre telèfon quan estem fent esport. Avui en dia un mòbil és quasi un entrenador personal i poder-lo dur en les nostres activitats físiques sense que suposi un maldecap s'ha tornat una necessitat per a molta gent. La funda d'Hama compleix el seu objectiu a la perfecció:

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Per acabar, també hem pogut veure dos models més sobris i neutres de fundes per a tauletes. Models aptes per a tots els públics:

[pe2-gallery class="alignleft" ]

[/pe2-gallery]

Totes aquestes fundes les podeu trobar a la web de la mateixa Hama, així com a magatzems El Corte Inglés, MediaMarkt i botigues d'electrodomèstics o dedicades a aquests complements de telefonia.

stats