Corrent en sales fosques

Raül Arribas

Escalfant motors per al Mobile World Congress 2011

Ja s'apropa l'inici del proper Mobile World Congress i les companyies escalfen motors de cara a la cita. Coincidint amb la Superbowl més d'una empresa tecnològica va aprofitar per a publicitar per primer cop els seus nous ginys, i entre ells, brillant amb llum pròpia, alguns que ens toquen més de prop com la Motorola Xoom o el nou Sony Ericsson Xperia Play.

Vadejocs us portarà a través del seu hashtag de twitter oficial #araVDJ les novetats més importants i destacades que anem trobant a la fira de mòbils més important del món. Des del mateix recinte anirem twittejant tot allò que ens sembli interessant i intentarem fer actualitzacions diàries a aquest blog amb el resum del dia, aprofundint una mica més en cadascuna de les notícies.

Tot i que el Mobile World Congress comença oficialment dilluns nosaltres començarem ja el proper diumenge. Estem convidats a la roda de premsa oficial de Sony Ericsson on es presentarà en societat el nou Sony Ericsson Xperia Play, l'híbrid entre smartphone i consola de videojocs que fins ara es coneixia com a Playstation Phone. Quines ganes tenim de posar-hi la mà a sobre i poder-vos-ho explicar!

mobile_world_congress_2011.gif Zoom

mobile_world_congress_2011.gif

Com vam anunciar un dels nostres lectors tindrà el privilegi d'accedir al Mobile World Congress convidat. Un cop realitzat el sorteig podem anunciar que el guanyador és en Joel Alegret!

Però no acaba aquí la cosa ja que no serà l'únic afortunat... de fet, en són dos els afortunats. Sí, dos! Finalment hem aconseguit dues acreditacions i el guanyador d'aquesta segona acreditació és en Lluís Ramisa!

Felicitats als dos guanyadors, en breu ens posarem en contacte amb vosaltres per a fer-vos arribar l'acreditació. Esperem que en gaudiu!

Fins diumenge! Ens veiem aquí i al #araVDJ!

Comenta-ho al fòrum