Corrent en sales fosques

Raül Arribas

Benvinguda

Benvinguts tots i totes al blog Corrent en sales fosques. A partir d’avui mateix parlarem de moltes coses, principalment (tot i que no exclusivament) relacionades amb els videojocs.

Alguns ja em coneixereu del portal www.vadejocs.cat, per uns altres serà la primera vegada que llegiu una frase escrita per mi. Sigui com sigui, tots partim de zero en aquesta aventura tan maca i il·lusionant que és començar un diari des del primer dia. I un diari que, modern com és, ha decidit donar un lloc important als videojocs dintre del seu catàleg de continguts. Hem d’estar agraïts que així sigui.

M’agradaria que aquest blog el féssim entre tots. Sé que només jo podré escriure entrades noves però espero la vostra col·laboració als forums i, entre tots, tractar d’analitzar els diferents temes que vagin sorgint. A més m’agradaria també rebre les vostres propostes i que entre tots anem dirigint els continguts del blog. Tractaré de parlar sobre el que us vingui de gust i us cridi l’atenció en cada moment.

L’actualitat no dirigirà, en general, el dia a dia d’aquest blog. Serà una excusa a vegades, d’altres ni això. Vull tractar temes més transversals, més de fons, que ens permetin parlar-hi i comentar-ho sense estar subjectes al curt plaç de les notes de premsa. O millor hauria de dir que aquesta és l'intenció inicial... com he dit espero que sigui un espai viu i, per tant, si la deriva ens porta cap aquí doncs així ho farem. I content que així sigui.

No m’allargo més. Moltes gràcies per ser aquí i espero que hi sigueu molt de temps!

Ah, i si em voleu seguir al twitter @RaulArribas76