Corrent en sales fosques

Raul Arribas

Aquests poden ser els drons (d'Star Wars) que estàveu buscant...

Si heu anat al cinema a veure The Last Jedi potser aquests drons us solucionen el Nadal.

Aquests poden ser els drons (d'Star Wars) que estàveu buscant... Zoom

Aquests poden ser els drons (d'Star Wars) que estàveu buscant...

Permeteu-me que li robi a Obi Wan Kenobi la seva famosa frase (i l’adapti) per al títol d’aquest article, no me n’he pogut estar de fer-ho. Estem en plena efervescència de la saga cinematogràfica creada per George Lucas i, amb l’episodi 8 acabat d’estrenar, estarem uns dies discutint opinions i parers sobre la segona cinta de la nova trilogia. A més a més, s’apropa el Nadal, època de regals i joguines per als petits de la casa (i no tan petits) per excel·lència. Això ho sap Disney, i ens bombardeja amb milers de productes inspirats en la saga, molts dels quals podríem catalogar-los de prescindibles (recordo especialment la bossa de taronges amb la imatge d’en BB-8 de fa dos anys).

TIE Advanced Zoom

TIE Advanced

Però hi ha algunes propostes que realment són molt interessants, i aquesta de Propel és una d’elles: Drons + Star Wars. Com podria no funcionar?

Speeder Bike Zoom

Speeder Bike

Com podeu veure a les imatges i a la seva pàgina web, i especialment a aquest vídeo, es tracta de reproduccions bastant fidels i fan prou goig. A més a més, ofereixen una sèrie de modes de joc per poder gaudir d’aquests aparells amb amics i familiars. No sé a vosaltres, però a mi m’han cridat molt l’atenció. Espero poder-ne provar algun ben aviat. Me’n vaig a donar-li menjar al tió, que el noto una mica prim i aquests drons fan ben bé un pam quadrat...

(i si el tió no es porta bé, també els podeu comprar a la seva pàgina web i a diversos comerços físics)