Blogs 19/12/2010

Uns zombies molt bufons

1 min

Primer va ser Angry Birds, ara toca Left 4 Dead. Per a qui no ho sàpiga, Left 4 Dead és una franquícia de Valve en la qual nosaltres, com a supervivents d'una catàstrofe, hem de col·laborar per a poder salvar-nos i arribar sans i estalvis. Doncs dit això, cal comentar també que Valve va anunciar fa uns mesos la intenció de llançar al mercat peluixos dels zombis que ens trobem al llarg del joc. El primer ha posar-se a disposició dels fans va ser una rèplica del Boomer, que tenia un preu de 36 $ i incloïa 10 sons del joc.

Apartir d'avui ja es poden reservar dos peluixos més, el de Hunter i el del Tank. Ambdós inclouen també els 10 sons característics del joc i tenen un preu de 26$ i 31$ respectivament. Però si tenieu la intenció de regarlar-los pel nadal, em sap greu dir-vos que no us arribaran fins el dia 27 de desembre, a canvi podreu beneficiar-vos d'un 10% de descompte per temps limitat.

Si voleu mirar més productes de merchandising de Valve podeu dirigir-vos al següent enllaç. Si cliqueu en els peluixos us redirigirà a la pàgina corresponent del producte.

stats