A més a més…

Albert Ramírez

Un desig de tot cor...

Zoom

Diuen que, pels aniversaris es bufen les espelmes del pastís; doncs jo, per no ser diferent, he fet el mateix. Però amb una pinzellada d'originalitat. He fet un desig de videojugador, un desig que espero que pugui veure complir amb els meus propis ulls.

Per a qui no ho hagi esbrinat, sí, avui és el meu aniversari (gràcies, gràcies). Des de ben petit que em considero un fan incondicional de la saga Final Fantasy, m'encanten els joc de rol d'aquest estil, m'encanta el ritme pausat i tàctic, les escenes cinemàtiques, la bellesa dels entorns i el gran treball artístic que s'ha fet al llarg dels anys...però, bé, hi ha un joc que va suposar el punt d'inflexió, Final Fantasy VII.

Cloud i companyia han ocupat, des del 1997, un lloc en el meu cor de jugador, i no es d'estranyar que el meu desig realitzat estigui encaminat per aquí, per ser més concrets en una nova reedició d'una de les millors entregues llançades mai al mercat.

Segurament molts us estareu preguntant com és que, ara, l'Albert ens explica tota aquesta història; doncs molt senzill, el mateix dia de l'esdeveniment d'SquareEnix, en Jan, em va passar un parell de vídeos relacionats amb el JRPG anteriorment esmentat, val a dir que d'una qualitat extrema i fets per un usuari de youtube anomenat Falsate. Aquests vídeos en HD juntament Cloud i en Sephirot repartint hòsties amb un sistema similar al de Final Fantasy XIII van fer retornar les ganes de posseïr un Final Fantasy VII reeditat.

I vosaltres, quin desig teniu com a vídeo-jugadors?