A més a més…

Albert Ramírez

Els condons arriben als videojocs

Zoom

És curiós com els videojocs són la culpa de tots els mals i a vegades resulten ser útils per transmetre valors o missatges a la joventut. Només cal veure l'últim vídeo que s'ha publicat, referent al tema, en el qual, amb un estil del videojoc Mario, s'intenta conscienciar al jovent i a la població en general de l'ús del condó com a mètode anticonceptiu.

Però hi ha un problema de fons bastant clar. Tan difícil és parlar cara a cara de sexualitat? De debò és tan difícil assumir que forma part de la nostra existència? Tan hipòcrita és la gent com per criticar escenes com las de Mass Effect, en les quals apareixen un home i una dona fent l'amor, i després utilitzar els videojocs per transmetre aquest missatge. De debò som una societat tan freda com per no poder-ho parlar cara a cara i haver de recórrer a aquests anuncis estúpids?

Però no vull convertir aquest espai en un consultori de sexe. Només m'agradaria transmetre la meva indignació per l'ús interessat dels videojocs i no pas com una manera d'expressar art o històries. Vosaltres que en penseu?