Blogs 19/04/2011

Vull treballar (19/04/2011)

3 min

Nova setmana amb ofertes molt bones per a que pugueu iniciar-vos en el sector dels videojocs. Una de les companyies que aquesta setmana busca talents és Infinity Ward, creadora de Call of Duty: Modern Warfare 1 i Modern Warfare 2, o 2K Marin, que s'ha encarregat de desenvolupar Bioshock 2. Entreu i mireu si us interessa alguna oferta de treball.

Artista gràfic senior Acony Villingen-Schwenningen 78048 DEU Sol·licitud Acony està buscant un treballador que s'encarregui de donar vida als escenaris i als mons fantasiosos dels videojocs usant com mitjà dels efectes especials. Requisits: Habilitats amb el disseny artístic i bona vista pels petits detalls. Experiència amb les eines Unreal. Coneixement de Photoshop. Passió pels videojocs. Es valorarà: Experiència desenvolupant videojocs multijugador. Graduat en ciències o enginyeria.

Contract Cinematic Scripter 2K Marin Novato 94949 USA Sol·licitud L'equip de 2K Marin està buscant algun professional que tingui tècnica amb els audiovisuals i sensibilitat per a les animacions, els efectes sonors i els entorns. S'encarregarà de treballar amb els guionistes i els dissenyadors per a crear una estructura per a les cinemàtiques ingame.

Requisits: Experiència amb l'editor Unreal. Fluïdesa amb la teoria de cinemàtiques i el llenguatge. Habilitat per a saber redirigir els canvis. Ampli coneixement en vèrtex i pixel shaders. Auto-motivació. Es valorarà: Experiència editant. Experiència creant animacions. Experiència amb Havok. Tres anys en el món dels videojocs o del cinema.

Technical Artist Senior Edge of Reality Austin 78730 USA Sol·licitud Edge of Reality està buscant un professional, veterà en el sector dels videojocs, que pugui ajudar en el desenvolupament de gràfics i el mètode per implementar-los en els jocs. Requisits: Ampli coneixement de les eines estàndard 2D i 3D. Habilitat per a programar en C++. C# o Python. Experiència en la tecnologia de la nova generació. Coneixement de Maya i Photshop. Paciència per a poder ensenyar als nouvinguts. Deu anys d'experiència en el món dels videojocs. Es valorarà: Graduat o equivalent. Tots els sol·licitants que vulguin optar a la feina hauran de portar un portfolio que acrediti la seva tasca en el sector.

Game Designer Infinity Ward Encino 91316 USA Sol·licitud Infinity Ward busca nous treballadors que ajudin en la tasca per a desenvolupar nous videojocs amb la qualitat que brinden Call of Duty: Modern Warfare 1 i 2.

Requisits: Capacitat per col·laborar en equip i polir les mecàniques de joc. Passió pels videojocs de trets en primera persona a consoles o PC. Habilitat en el disseny de videojocs. Es valorarà: Experiència programant. Habilitat per a dibuixar. Experiència prèvia en el sector del videojocs.

stats