Blogs 03/12/2010

Què cal tenir per gaudir de World of Warcraft Cataclysm?

5 min

Sí, ja està a punt d'arribar un dels jocs d'ordinador més esperats de l'any, World of Warcraft Cataclysm. El fenomen on-line del moment, torna amb aquesta nova expansió que canviarà tot el continent per complet, res tornarà a ser com abans, tot el que hagis vist no tornarà a ser igual de maco (això es pot aplicar a la gent que aviat quedarà atrapada per les urpes d'aquest joc tan addictiu), i es que a vegades un gir de 180º és la millor solució per a que es renovi la franquícia.

Però ni molt menys estic escrivint això per a explicar les meravelles del nou joc de Blizzard. Estic aquí per a aconsellar-vos el material que necessitareu per a aventurar-vos en la història de Cataclysm. Així doncs, sense més frases sense sentit, començaré amb aquesta guia essencial per a World of Warcraft: Cataclysm.

Primer de tot, i sent la cosa més essencial per a poder jugar, cal saber les característiques principals i els requisits mínims i recomanats.

Característiques:

Plataforma: PC

Gènere: MMO

Desenvolupat per: Blizzard

Distribuït per: Activision Blizzard

També disponible per a: MAC

Llançament: 7 de desembre de 2010

Requisits mínims:

S.O: Windows XP, Windows Vista

Processador: Intel Pentium 4 1,3 Ghz o AMD Athlon XP 1500

Memòria RAM: 1 GB Ram

Targeta gràfica: NVIDIA GeForce FX o ATI Radeon 9500

Targeta de so: Compatible amb DirectX

Espai en el disc dur: 25 Gb d'espai lliure

Connexió a internet necessaria per a jugar

Requisits recomanats:

S.O: Windows XP, Windows Vista, Windows 7

Processador: Intel Pentium D o AMD Athlon 64 X2

Memòria RAM: 2 GB Ram

Targeta gràfica: NVIDIA GeForce 8600 o ATI Radeon similar

Targeta de so: Compatible amb DirectX

Espai en el disc dur: 25 Gb d'espai lliure

Connexió a internet necessaria per a jugar

Si compliu amb tots els requisits per a poder instal·lar-lo i jugar amb un cert nivell de qualitat, podem prosseguir. Sinó ves a comprar un ordinador que valgui la pena. A continuació haurem d'escollir quina de les dues versions disponible comprarem.

La edició estàndard és, possiblement, la elecció més comuna, i econòmica, que trobareu a les botigues especialitzades en videojocs, com per exemple GAME, GameStop o en d'altres com Media Markt i FNAC. Tot i així, aquesta opció només us permetrà accedir al món d'Azeroth (que no és poc).

Preu: 34,95 €

En canvi, teniu una segona alternativa que conté tot el següent material:

Perquè quedi més clar faré una petita explicació del que porta.

- La Banda Sonora Original

- Un DVD que inclou comentaris del director, making of i entrevistes amb desenvolupadors.

- Una catifa per al ratolí amb una imatge de Cataclysm

- Una baralla de cartes per iniciar-se al joc de cartes de World of Warcraft

- Un llibre amb 176 pàgines, les quals ens mostren el procés de disseny des del principi fins al final.

- Una mascota per al joc.

Preu: 66,95 €

Tan mateix si voleu gaudir d'una experiència única i ser els millors (és una forma de parlar) podeu adquirir el teclat i ratolí oficials.

Les característiques del teclat són les següents:

- 2 ports USB 2.0

- 8 tecles d'accés directe programables.

- El software que inclou permet una personalització màxima de les tecles.

- Noves funcions exclusives de World of Warcraft Cataclysm.

- Compatible amb totes les versions de World of Warcraft Cataclysm.

Preu: 99 €

Les característiques del ratolí són les següents:

- 16 milions de colors amb intensitat i pulsació.

- Disseny ergonòmic amb una posició intuïtiva dels botons.

- Fàcil de personalitzar.

- Compatible amb MAC i PC.

Preu: 99 €

Però el que de veritat no pot faltar en un gran aficionat al MMORPG de Blizzard és el Authenticator, o el que vindria a ser això:

Aquest petit aparell pot fer miracles o pot complicar-te molt la vida. La seva funció principal és atorgar-te una protecció extra perquè no et robin la conta en la qual hi tens els personatges o hi jugues normalment. És molt útil, no ho negaré pas, però vigileu no es des-configuri a la compte que teniu, ja que d'aquesta manera us impedirà accedir-hi, i conseqüentment haureu de trucar al servei tècnic per a que solucioni el problema.

Doncs fins aquí hem arribat amb els accessoris tècnics que poden millorar les vostres vivències. Però anem a parlar d'una altra mena de complements.

Qui no s'ha perdut en un joc o ha vist tantes opcions que no sabia per on començar? I si ja ets nou en el món dels MMORPG pot ser un caos de mil dimonis. Per sort, Brady Games, una empresa dedicada exclusivament a fer guies per als jocs actuals (tenen la seva experiència) ens brinden la possibilitat de tenir el millor company per a les nostres aventures a Azeroth. Podríem dir que es tracta del mapa de Barcelona per als turistes. Sens dubte, amb aquest complement hi trobarem resposta a qualsevol qüestió que se'ns presenti.

Preu: 25 €

I per les estones que no estiguem enganxats al ordinador matant monstres o competint a PvP, per exemple si anem al lavabo, no caldrà que deixem el món de World of Warcraft.

Una manera de resoldre les nostres ànsies.

Per tal de que sabeu de que tracte posaré un dels fragments que es citen.

Fa molt de temps, els destructius elementals d'Azeroth van devastar aquest món fins que els benevolents titans els varen empresonar en el Pla Elemental.

No obstant això, a pesar de la intervenció dels titans, molts d'aquests elementals varen aconseguir retornar a Azeroth. Al llarg dels segles, els xamans com Thrall han estat en comunió amb aquests esperits i, amb molta paciència i dedicació, han aprés a apaivagar les flames d'aquests inferns, i a portar la seva pluja a terres arrasades pel sol, així com a controlar i mitigar la perversa influència dels elementals sobre el món d'Azeroth...

I ara sí, per acabar, l'objecte més important de tots, un element que no pot faltar a cap jugador...

El calendari oficial de World of Warcraft 2011. D'aquesta forma podràs marcar, i remarcar, els dies que has quedat amb la xicota. Ja que no voldràs emportar-te una bona cleca i un "et deixo" només per casar-te amb el joc, veritat?

Tot i així, us desitjo sort a tots els habitans d'Azeroth en la vostra lluita i espero que no deixeu de visitar ARAVaDeJocs.

stats