Blogs 08/02/2011

Ampliant la comunitat

2 min

A Ara VaDeJocs no parem de treballar per a ampliar el contingut i material que oferim. Així doncs, si el que voleu és seguir parlant en profunditat dels videojocs que generen més expectació, dels aspectes més desconeguts dels títols més jugats i per a que els nostres lectors trobin un lloc on preguntar a d'altres tafurs, de quina manera encarar aquella batalla tan complicada contra aquell enemic de final de fase que se'ls resisteix, hem creat un espai dins del fòrum per a que tots plegats posem en comú la nostra experiència i trobem informació completa, fidedigna i contrastada dels nostres videojocs favorits.

De moment hi teniu disponibles fils oficial de videojocs com The Last Guardian, Crysis 2, Rage o The Elders Scrolls V: Skyrim però la intenció és que augmenti a mesura que s'apropin els llançaments dels videojocs més importants i desitjats.

A més, estem oberts a la participació de tothom que vulgui crear aquesta mena de fils oficials sobre els jocs favorits. L'únic requisit és que no n'hi hagi creats d'altres sobre el mateix joc. Per a fer més fàcil i àgil la creació d'aquest fils us hem facilitat una plantilla que trobareu en el següent enllaç en el que també podeu fer tots els suggeriments per a millorar el contingut i els apartats dels posts creats.

Us esperem en el fòrum de VaDeJocs!

stats