PLAY

El BarnaSants, a la portada del 'Play' de divendres

'El lobo de Wall Street', Pere Arquillué, Xavier Baró, botifarres, 'Sherlock' i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

Dijous comença la XIX edició del BarnaSants i al 'Play' li hem volgut dedicar la portada. Us seleccionem 10 dels aspectes que considerem més interessants de tot el que succeirà de gener a abril i ho comentem amb el seu director, Pere Camps: des dels homenatges al general Moragues, la Guerra Civil, Salvador Puig i Antich, Víctor Jara i Quico Pi de la Serra, fins a estrenes com la de Pau Riba i Pascal Comelade o La Iaia amb la Cobla Jove de la Bisbal. A més, entrevistem Xavier Baró, que tindrà l'honor de tancar el certamen.

També analitzem 'El lobo de Wall Street', la nova pel·lícula de Martin Scorsese amb Leonardo DiCaprio; parlem amb Pere Arquillué sobre el seu paper a 'Un enemic del poble', d'Ibsen; us expliquem on podeu menjar les millors botifarres com a 'fast food' de qualitat, i, a la secció de 'Pantalles', ens posem dins la ment i el cor de Sherlock Holmes.

Tot això a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, de les crítiques cinematogràfiques i el 'Cara a cara', protagonitzat per Eloi el Bon Noi, guitarrista de Joan Dausà, que acaba de treure un disc no apte per a ments benpensants, i el seu germà Marc Isern, agent de premsa de grups com La Pegatina, La Troba Kung-Fú i Gertrudis.

Com sempre, divendres amb el diari ARA!