Paladars
Cultura 03/05/2013

On ens serviran un bon cafè?

2 min

Cafés el Magnífico

En aquesta botiga de cafè del Born hi trobareu més de 30 varietats de cafè d'origen de països tan variats com Etiòpia, Guatemala, Kènia, Ruanda, Panamà o Burundi seleccionats per Salvador Sans, que n'és també el torrador. Els seus experts baristes us serviran un dels millors cafès de Barcelona.

Argenteria, 64 (Barcelona)

T. 933 193 975

Central Café

Els locals de Central Café són una garantia a l'hora de degustar un bon cafè, un 'blend' exclusiu de cinc varietats. Hi serveixen excel·lents esmorzars i menús del dia a base d'amanides i entrepans saludables.

Calvet, 1. (Barcelona)

T.93 202 09 15

Café de Finca

A Castelldefels hi trobareu aquesta cafeteria, on també torren i venen cafè de 18 varietats. Hi organitzen tallers per saber elaborar un bon cafè a casa, així com tastos per descobrir noves aromes.

Passatge Mercè Rodoreda, 2-4. Local A-1. (Castelldefels)

T. 936 65 28 06

Laie La Pedrera

La llibreria Laie va inaugurar fa uns mesos una cafeteria en un dels espais més emblemàtics de Barcelona, la Casa Milà, on s'hi pot prendre un excel·lent cafè mentre s'admiren les motllures del sostre i les fotografies de cafès històrics.

Passeig de Gràcia, 92. (Barcelona)

T. 93 488 01 76

Algueró Cafeteria

Pastissos de pinya i nous de macadàmia, de poma o de taronja, 'cheesecakes', postres casolanes i bon cafè: això és el que serveixen en aquesta cafeteria del barri del Guinardó, una d'aquelles "de les de tota la vida" però remodelada i convertida en un espai a mig camí entre el 'vintage' i l''art nouveau'.

Avinguda Mare de Déu de Montserrat, 214. (Barcelona)

T. 934 36 14 59

Escola de Cafè

En aquest espai per a l'intercanvi de coneixements i la difusió de la cultura cafetera de la família Delsams, torradors de Lleida, hi podeu provar cafès elaborats amb diversos tipus de cafeteres. Tenen també una "cafeteria ambulant".

Carrer d'Avall, 24. Balaguer (Lleida).

T. 973 45 12 38

Kfé con K

Botiga i petit espai de degustació a Lleida on també tenen servei de 'take away'. Tenen diversos cafès d'origen, així com un 'blend' propi, i hi organitzen activitats seminaris, degustacions, tallers de 'latte art'...

Templers, 3. (Lleida)

T. 973 84 38 43

Satan's Coffee Corner

Una petita botiga de coses diverses (hi trobareu des de pòsters a roba 'vintage' fins a objectes per a la casa) que serveix bon cafè al cor del Raval, només per endur. Un espai original on hi tenen diversos cafès d'origen i un 'blend' propi.

Peu de la Creu, 25. (Barcelona)

T. 666 22 25 99

stats