PLAY

Woody Allen, Diana Krall i Joan Yago, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA

Joaquin Phoenix i Emma Stone a 'Irrational man', de Woody Allen. / EONE FILMS Zoom

Aquest divendres, al ‘Play’, us parlem de la nova pel·lícula de Woody Allen, ‘Irrational man’, una tragicomèdia en què Joaquin Phoenix es posa a la pell d’un professor universitari en hores baixes i Emma Stone fa d’alumna seva avantatjada. També entrevistem la cantant i pianista canadenca Diana Krall, que inaugura el 47è Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, i Rich Robinson ens explica com li va la vida ara que els Black Crowes s’han separat i que presentarà a Barcelona les seves cançons en solitari.

A més, la Belén Ginart parla amb Joan Yago, el dramaturg més prolífic de l’escena catalana, que té tres obres a la cartellera: ‘Bluf’, ‘Aneboda’ i ‘You say tomato’; i la Bibiana Ballbè ens descobreix la feina de l’il·lustrador Chi Birmingham, en una pàgina dissenyada Run Design.

Tot això i les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, la cartellera alternativa, els consells gastronòmics de l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com sempre, amb el diari ARA!