PLAY

Setmana Santa 'low cost', al 'Play' d'aquest divendres

Noah Baumbach, La Banda Municipal del Polo Norte, 'Amarillo', 'Cosmos', el mag Hausson vs. Hermann Bonnín i molt més, al suplement de cultura i lleure del diari ARA

Anar a Bolonya a veure el famós quadre de Vermeer 'La jove de la perla', recórrer Menorca a peu pel camí de Cavalls, visitar l'exposició de Tim Burton a Praga o assistir al Festival Pyrenades a la Vall d’Aran són algunes de les propostes 'low cost', culturals i alternatives que us proposem al 'Play' d'aquest divendres i que us poden ajudar a planificar la Setmana Santa si teniu la sort de poder fer alguna escapada.

A més, entrevistem el director de 'Frances Ha', Noah Baumbach, parlem amb l'Òscar Andreu sobre el nou disc de La Banda Municipal del Polo Norte, us aproximem al món d''Amarillo' –que s'estrena a la Sala Petita del TNC– i intentem entendre l'Univers a través de l'espectacular sèrie de divulgació científica 'Cosmos'.

Tot això a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, les crítiques cinematogràfiques, la cartellera de teatre, l'agenda d'exposicions i el 'Cara a cara', que aquesta setmana protagonitzen el mag Hausson i Hermann Bonnín.