Floy Krouchi.

La setmana del ‘Play’, 23 - 29 de setembre del 2016

Floy Krouchi. / LEM

TNT! ESPECTACLES QUE EXPLOTEN

Rodrigo García engega dijous amb el seu nou espectacle, 4, el TNT-Terrassa Noves Tendències, una novena edició que parla sobre immigració i refugiats. Hi haurà més de 30 propostes d’arts escèniques i noves dramatúrgies, de les quals 12 són estrenes absolutes.

TNT-TERRASSA NOVES TENDÈNCIES. DEL 29 DE SETEMBRE AL 2 D’OCTUBRE

BAM I MERCÈ MÚSICA, A PLE RENDIMENT

L’apartat de musical de les Festes de la Mercè ja funciona, fins diumenge, a ple rendiment. Sí, actuaran Manu Chao i Kiko Veneno, però fixeu-vos en la lletra mitjana i petita: Jeanne Added, Sassy Black, Bad Gyal, Baloji, The Goon Sax, C. Tangana, Maria Arnal i Marcel Bagés...

BAM I MERCÈ MÚSICA. DIVERSOS ESPAIS (BARCELONA). FINS AL 25 DE SETEMBRE

GRÀCIA, TERRITORI D’AVANTGUARDA SONORA

Les freqüències greus de la baixista francesa Floy Krouchi encetaran dijous una nova edició del festival de música experimental LEM, que comptarà amb pesos pesants com Walter Thompson, l’inventor del soundpainting, i les màquines de Pierre Bastien.

LEM. DIVERSOS ESPAIS DE GRÀCIA (BARCELONA). DEL 29 DE SETEMBRE AL 29 D’OCTUBRE

GALERIA: CIUTAT DE BARCELONA

Un cap de setmana, 24 galeries, col·leccionistes, artistes, professionals del sector i amants de l’art en general. Empatxeu-vos de bellesa en un cap de setmana: descobriu artistes emergents en racons amagats, seguiu les rutes guiades i busqueu l’art futur als project spaces.

BARCELONA GALLERY WEEKEND. DEL 29 DE SETEMBRE AL 2 D’OCTUBRE

UN NOU MERCAT QUE ESCOMBRA CAP A CASA!

Serà un mercat nou que vol recuperar l’ànima del disseny i la producció de les marques locals. L’objectiu és donar força a una economia més sostenible, que sovint oblidem que no cal anar tan lluny per trobar línies boniques i de qualitat. I quin lloc més esplèndid per arrancar!

ESTACIÓ: DISSENY: BARCELONA. ESTACIÓ DE FRANÇA (BARCELONA). 24 I 25 DE SETEMBRE

DIUMENGE, MISSA O ‘BRUNCH’?

Els diumenges eren de mudar-se i de missa, i ara són d’agafar la carmanyola i fer el brunch. I amb la baixada de temperatures arriben noves receptes gastronòmiques, més dissenyadors emergents, tallers per a nens i l’habitual repertori de música electrònica.

BRUNCH IN THE CITY. POBLE ESPANYOL (BARCELONA). 25 DE SETEMBRE

SOLDATS: A CASTELLDEFELS!

Són 13 quilòmetres només per als més forts. Només per als que estan disposats a defensar el seu honor i la seva ciutat: només per als farinatos! Una cursa d’obstacles que arriba després de visitar moltes ciutats buscant un guanyador digne (i divertit). Sort i honor!

FARINATO RACE. PASSEIG MARÍTIM, 356 (CASTELLDEFELS). 24 DE SETEMBRE