La setmana del ‘Play’, 9-15 de setembre del 2016

Blick Bassy. / MMVV Zoom

TOT A PUNT PER A LA MÚSICA VIVA

Dimecres s’obre la 28a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que aquest any comptarà amb noms com Maika Makovski, Maria Arnal i Marcel Bagés, Myles Sanko, Blick Bassy, Ara Malikian, Enric Montefusco i la comèdia musical La festa de balls per salvar el món.

MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC. DEL 14-18 DE SETEMBRE DEL 2016

IDENTITAT DE GÈNERE A FIRATÀRREGA

La sexualitat i la identitat de gènere estaran presents en alguns dels espectacles d’aquest cap de setmana a FiraTàrrega 2016. És el cas de Limbo, de Les Impuxibles, o Crotch (entrecuix), de Catalina Carrasco i Gaspar Morey, dansa performance sobre cossos dissidents.

FIRATÀRREGA 2016. FINS A L’11 DE SETEMBRE

‘GOOD BYE’, GENE WILDER!

“Com diuen a Còrsega... good bye ”, va dir un dia Gene Wilder. També deia que a la pantalla podia ser i fer el que volgués, perquè allà era lliure. I el Phenomena ho celebrarà amb una sessió sorpresa en què els socis tindran entrada gratuïta però que estarà oberta a tot el públic.

HOMENATGE A GENE WILDER. PHENOMENA EXPERIENCE (BARCELONA). 12 DE SETEMBRE

ELS (IN)VISIBLES DEL POBLENOU

Les festes de barri són festes de poble, i després de les de Sants arriben les del Poblenou. Però el Poblenou ha canviat molt en les últimes dues dècades. Per això aquest any l’exposició estrella és (in)VISIBLES, en què s’exploren les realitats darrere els nous habitants del barri.

EXPOSICIÓ (IN)VISIBLES. CENTRE CÍVIC CAN FELIPA (BARCELONA). FINS A L’11 D’OCTUBRE

UN DOCANROL DE CIÈNCIA-FICCIÓ

La Mostra de Documentals Musicals de Vilanova i la Geltrú arriba a la seva setena edició, amb un canvi de format i d’ubicació. Dissabte, projecció i concert sorpresa i una actuació de l’artista visual Eclectic Method. Tot inspirat en la ciència-ficció i amb entrada gratuïta.

DOCANROLL. JARDINS DEL MUSEU VÍCTOR BALAGUER (VILANOVA I LA GELTRÚ). 10 DE SETEMBRE

TALLERS OBERTS, #TOP20ANYS

Tallers, concerts i performances en 19 espais amb 140 artistes com Da Souza, Jorra i Gomorra, i Pentina’t Lula. Celebren els 20 anys coincidint amb la festa major del barri, així que l’objectiu de dialogar amb la ciutadania a partir dels espais artístics s’enforteix més que mai.

TALLERS OBERTS POBLENOU. BARRI DEL POBLENOU. DEL 9 AL 18 DE SETEMBRE

SANTA TECLA, ÀNIMA DE POBLE

Els que han anat a Santa Tecla hi tornen, encara que coincideixi amb la Mercè. Castellers, concerts, ball de dames i vells, i activitats per a tota la família que es comencen a coure a l’escola, començant pel Seguici Popular, i que explota al carrer amb els més grans.

FESTES DE SANTA TECLA. TARRAGONA. DEL 15 AL 24 DE SETEMBRE