La setmana del ‘Play’, 2-8 de setembre del 2016

Fasenuova, a l'Eufònic. / EUFÒNIC Zoom

LA CHAMPIONS DE L’ART AL CARRER

Torna la Champions de l’art al carrer: des del 1981 Tàrrega és un dels escenaris per excel·lència de l’actualitat escènica i els espectacles visuals no-convencionals. Com a referència internacional, el seu objectiu és ser un trampolí per a les companyies que hi participen.

FIRATÀRREGA 2016. DEL 8 A L’11 DE SETEMBRE

TORNA L’EUFÒNIC A LES TERRES DE L’EBRE

En marxa la cinquena edició d’un dels festivals més singulars del calendari. Perquè l’Eufònic Arts Sonores i Visuals de les Terres de l’Ebre trenca tots els tòpics dels grans esdeveniments artístics i musicals i es relaciona amb el paisatge d’una forma única. Cal anar-hi i viure’l!

EUFÒNIC. TERRES DE L’EBRE. FINS AL 4 DE SETEMBRE

LLIBRES AMB ACCENT OBERT

És la seva 34 edició i serà l’oferta de llibres en català més gran de la història. Amb més expositors que mai i amb una variada proposta d’activitats, des de presentacions a recitals i itineraris literaris per promoure la lectura en català per a tots els gustos i edats.

SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ. AVINGUDA DE LA CATEDRAL (BARCELONA). 2-11 DE SETEMBRE

15 ANYS D’ACÚSTICA A FIGUERES

Marky Ramone celebrarà els 40 anys dels mítics The Ramones en la quinzena edició de l’Acústica. Kiko Veneno, Adrià Puntí, Sidonie, Roger Mas i l’espectacle Acústica 15 anys. La banda sonora del nostre país seran algunes de les moltes altres actuacions destacades.

ACÚSTICA. FIGUERES. FINS AL 4 DE SETEMBRE

DIA DEL BRASIL, PROHIBIT AVORRIR-SE

El Brasil torna a envair el Fòrum amb músics consagrats com Lenine, Roberto Mendes o Verônica Ferriani, però també amb veus de soul, funk i samba. No hi faltarà la bona manduca brasilera i una sèrie d’activitats que giraran al voltant d’aquesta cultura impossible d’avorrir.

DIA DEL BRASIL. PARC DEL FÒRUM (BARCELONA). 4 DE SETEMBRE

SI ÉS SETEMBRE, AIXÒ ÉS L’HORA DEL JAZZ

El festival L’Hora del Jazz Memorial Tete Montoliu celebra enguany la seva 26a edició, amb concerts gratuïts, tots els diumenges de setembre a la plaça de la Vila de Gràcia, a més d’altres escenaris. El bo i millor del jazz d’aquí, per gaudir en directe i amb proximitat.

L’HORA DEL JAZZ. BARCELONA, BIGUES I RIELLS I VILAFRANCA DEL PENEDÈS. SETEMBRE 2016

CONCERT SORPRESA DE SIDONIE A PALO ALTO

Aquest cap de setmana el popular Palo Alto Market proposa un plat fort: un concert sorpresa del grup Sidonie, que avançarà en directe algunes de les cançons del que serà el seu nou treball, El peor grupo del mundo. Atents a les xarxes socials de Palo Alto per saber el dia i l’hora.

PALO ALTO MARKET CARRER DELS PELLAIRES, 30 (BARCELONA). 3 I 4 DE SETEMBRE