La setmana del ‘Play’, 29 de juliol - 4 d’agost del 2016

Bad Gyal. Zoom

COM ÉS BALLAR A PARTIR DELS 45 ANYS?

La vida d’un coreògraf pot ser llarga, però i la d’un ballarí? A +45, Sebastián García Ferro reivindica la saviesa dels cossos veterans amb sis dansadors professionals i un cor de figurants de 45 a 74 anys. (P. 06)

‘+45’, DE SEBASTIÁN GARCÍA FERRO. MERCAT DE LES FLORS (GREC 2016). 30-31 DE JULIOL

SALA MONTJUÏC, CINEMA A L’AIRE LLIURE

Films com El llop de Wall Street, Mandarines i El silenci dels anyells acompanyats de concerts ad hoc, animen l’estiu a la sala Montjuïc, el cinema a l’aire lliure. Una setmana intensa que acabarà el 5 d’agost amb pel·lícula sorpresa i el directe d’Anita Zengeza Band.

CINEMA A LA FRESCA. SALA MONTJUÏC (BARCELONA). FINS AL 5 D’AGOST

NO SÓN ‘ELS GOONIES’

Nens que van amb bicicleta i es topen amb fenomens fantàstics. Us sona? No, no són Els goonies ni E.T., l’extraterrestre, és la nova sèrie de moda que reivindica els anys 80.

‘STRANGER THINGS’, DELS GERMANS DUFFER. A NETFLIX

BAD GYAL, AL CLUB MARABÚ

Tothom parla de la Bad Gyal, la noia que fa trap i dancehall en català, i la gent de Canada ha tingut la bona idea de convidar-la a la festa del Club Marabú de la sala Upload d’avui divendres. En directe, amb Plata b2b Fakeguido, Mapalma i Grupo Homo.

BAD GYAL. CLUB MARABÚ - SALA UPLOAD, POBLE ESPANYOL (BARCELONA). 29 DE JULIOL

MATT DAMON TORNA A SER JASON BOURNE

Torna l’agent de la CIA en la cinquena entrega de la saga Bourne. Espies més perillosos amb un ordinador que una pistola, persecucions i acció desbocada en un film marcat per l’anomenada era post-Snowden. Nosaltres ja l’hem vist i us ho expliquem.

‘JASON BOURNE’. VEGEU CARTELLERES

MÚSICA EN DIRECTE TOT L’ESTIU

No és cert que a l’agost la flama de la música en directe s’apagui a Barcelona. El 14è Mas i Mas Festival ofereix desenes de concerts de jazz, flamenc, electrònica i clàssica durant tot el mes. Lee Konitz, Martirio, Earl Thomas i un llarg etcètera per als que no fugin de la ciutat.

14 MAS I MAS FESTIVAL. DIVERSES SALES (BARCELONA). FINS AL 4 DE SETEMBRE

VINT-I-DOS DIES DE FESTIVAL

El White Summer celebra el cinquè aniversari allargant la festa set dies i a tot gas: exposicions artístiques que es repartiran en 80.000 metres quadrats, pop-ups rotatives, tres escenaris, 66 concerts, tres restaurants d’autor i 30 food trucks. I a més a més: a Pals!

WHITE SUMMER. MASIA MAS GELABERT (PALS). DEL 30 DE JULIOL AL 20 D’AGOST