Cultura 04/01/2013

Se sap

2 min
Se sap

MADONNA GAIREBÉ CANCEL·LA UN CONCERT PEL FUM

Madonna va amenaçar de cancel·lar un concert a Xile després de veure que diversos assistents estaven fumant. La diva es va adreçar a aquests espectadors i els va acusar de tractar-la com una "fotuda idiota". Com que els fumadors no es van donar per al·ludits, la cantant va afegir que si no apagaven els cigarrets abandonaria l'escenari.

EL 'GANGNAM STYLE' VA SER EL TEMA MÉS PUNXAT A SPOTIFY PER CAP D'ANY

El Gangnam style de Psy segueix batent rècords. Després de ser un dels vídeos de YouTube més vistos del 2012, Spotify ha fet públic que també ha sigut la cançó més punxada d'aquest Cap d'Any. En segona posició, hi trobem Diamonds de Rihanna.

JAY-Z COMPON LA BANDA SONORA DE LA NOVA ADAPTACIÓ D''EL GRAN GATSBY'

Jay-Z està component la banda sonora d' El gran Gatsby , l'adaptació del clàssic de Francis Scott Fitzgerald que dirigeix Baz Luhrmann ( Romeo + Julieta , Moulin Rouge ). Ho ha confirmat al seu Twitter Jeymes Samuel de The Bullitts, que també hi participa.

NO HI HAURÀ UNA NOVA VERSIÓ DEL 'YELLOW SUBMARINE' DELS BEATLES

Robert Zemeckis ha abandonat el projecte de fer una nova versió del film dels Beatles Yellow submarine . El director de Retorn al futur i Forrest Gump planejava recrear aquesta cinta d'animació del 1968 des de feia tres anys, i fins i tot ja tenia un càsting d'actors de veu.

'JUEGO DE TRONOS' ÉS LA SÈRIE DE TELEVISIÓ MÉS PIRATEJADA DEL 2012

La sèrie de la HBO Juego de tronos ha estat la més piratejada del 2012 segons el portal TorrentFreak. A continuació, les més descarregades han sigut Dexter , The Big Bang Theory , Cómo conocí a vuestra madre , Breaking Bad , The walking dead i Homeland .

stats