REBOBINEM
Cultura 12/07/2013

Són entre nosaltres

Ja fa 66 anys de l'incident alienígena de Roswell, però la possible coexistència entre humans i extraterrestres encara ens fascina

Olga àbalos
1 min

'STAR TREK'

El nou film de la saga dirigit per J.J. Abrams ens recorda que la convivència entre humans i no humans pot crear híbrids genètics, com el mític Spock, de mare humana i pare vulcanià.

'DISTRICT 9'

Johannesburg, 2010. Un milió d'extraterrestes anomenats prawns (gambes) malviuen en un gueto. Un nou apartheid filmat per Neill Blomkamp com un fals documental.

'TWIN PEAKS'

Realitat o ficció? El general Briggs, silenciós i uniformat, de la sèrie Twin Peaks està basat en una investigació ufològica, secreta i real, de les forces aèries nord-americanes als anys 60.

ROBBIE WILLIAMS

Segons un diari britànic, el cantant s'ha comprat una illa a la costa californiana per poder observar ovnis en privat, la seva gran obsessió. Sembla, però, que encara no n'ha vist cap.

IKER JIMÉNEZ

La pedagogia del periodista del que és inconegut millora la nostra vida: ara sabem que els reptilians són una raça alienígena que viu entre nosaltres i controla la banca mundial. Gràcies, Iker!

stats