REBOBINEM
OLGA ÀBALOS

Polèmica estampada

Que el fill del famós narcotraficant colombià Pablo Escobar hagi comercialitzat una nova marca de roba utilitzant la imatge del seu pare ens ha fet pensar en el significat d'algunes samarretes i la seva influència pública

Rebobinem Zoom

MÒNICA OLTRA

El vestuari de la diputada valenciana és un reflex del seu esperit combatiu. Tot i que es va prohibir exhibir-ne a les Corts el 2012 arran de diversos incidents, ella continua esquivant la norma.

SANTIAGO SEGURA

De mestre de la promoció i amiguete nacional a demandat. Durant la campanya de Torrente 4 va fer servir un disseny per a les samarretes pel qual no va pagar els drets. Presumptament.

THE RAMONES

Els efectes de la massificació. El grup ianqui ha passat de ser una banda de culte a una icona pop. Les samarretes amb el seu logo ja són un recurs tan vist que la música és el de menys.

EL CHE

La cara del revolucionari és una icona global que tant serveix per estampar biquinis com per vendre souvenirs. Fins i tot Madonna va recrear la seva cara en el disc American life (2003).

EL BARÇA

Allà on aterraràs, una samarreta del Barça veuràs. La llueixen tant nens africans com l'estàtua de Colom, que en va dur una en què es llegia molt bé la publicitat qatariana.