REBOBINEM
OLGA ÀBALOS

Dóna'm més benzina

La nissaga 'Fast & furious' -d'actualitat a causa de la desgraciada mort de l'actor Paul Walker al volant d'un Porsche- és un dels molts exemples de la història d'amor entre el motor i el cinema

'THELMA I LOUISE'

El director Ridley Scott va dirigir aquesta road movie moderna amb dues amazones que pilotaven un Ford Thunderbird de color blau. Molta pols, benzina i un final que buscava la ingravidesa.

'CARS'

La cinta de Disney, protagonitzada per un Chevrolet Corvette amb molt bon cor, va triomfar entre els més petits. Els pares van necessitar substàncies afins a la benzina...

'EASY RIDER'

Gràcies a aquest viatge per carretera que Dennis Hopper i Peter Fonda van fer el 1969, associem el so de la Harley Davidson amb la idea de llibertat, el rock'n'roll i els efectes de l'LSD!

'DIES DE TRO'

A Tom Cruise li agrada pitjar fort. Després de pilotar avions a Top gun (1986), va tornar-se a posar la granota ignífuga per regnar a la categoria Nascar i conquerir el cor de la Nicole.

'GREASE'

A banda de marcar tota una generació d'adolescents amb versos impronunciables com "I've got chills they're multiplying ", el film tenia escenes de prototúning inquietants i premonitòries.