REBOBINEM
OLGA ÀBALOS

El preu de la fama

Tot i que té 24 anys, el cantant Pablo Alborán (en concert avui al Palau Sant Jordi) sembla que porta prou bé la popularitat. Altres, no tant

KE$HA

La cantant californiana no entén la paraula límit . Diuen que es va colar a casa de Prince per donar-li una demo ! Ara ensenya el culet a Instagram i dissenya joies amb forma fàl·lica.

LINDSAY LOHAN

¿Un cas perdut als 27 anys? La seva cara angelical augurava una carrera exitosa en el cinema. Però es va torçar. Ara intenta redimir-se confessant els pecats a Oprah: "Sóc una addicta".

KELLY OSBOURNE

De filla d'Ozzy a postadolescent frustrada. Encara busca què fer a la vida, pobreta. Mentre ho troba, intenta cantar, vestir-se amb estil propi, i fa visites a centres de rehabilitació.

JUSTIN BIEBER

Que la fama trastoca, ja ho sabem. Amb només 19 anys, el canadenc ha passat de penjar cançonetes a la xarxa a comprar-se un mico i escopir als seus fans des de la finestra d'un hotel.

MILEY CYRUS

Hannah Montana ha crescut i vol ser adulta. I ho demostra traient-se la roba a la mínima ocasió, ensenyant la llengua en totes les fotos i barallant-se per Twitter amb Sinéad O'Connor.