REBOBINEM
OLGA ÀBALOS

La fallida del Donette

La crisi econòmica està afectant alguns tòtems de la brioixeria com Panrico. Recordem alguns pastissets que ens han marcat.

PANTERA ROSA

Encara és un misteri saber exactament de què té gust! Des que va aparèixer ha estat un menjar de minories, però ara potser hi podem veure el precursor dels rosats i ensucrats cupcakes .

DONUTS

S'aixequen ben d'hora ben d'hora des del 1962 per ser titulars en tots els bars. Pensàvem que eren patrimoni propi fins que vam descobrir que els van inventar al país de Homer Simpson.

PHOSKITOS

El que realment valia la pena d'aquest cargol amb nata eren les calcomanies de superherois, els cromos de futbol o els tazos . En sortien autèntiques col·leccions molt buscades ara.

BOLLYCAO

Ara es fa servir per definir un jove que fa patxoca, però hi va haver una època en què els nens es dividien entre els que tenien permís per menjar-ne i els que no podien i es morien d'enveja.

BONY

Un altre clàssic underground en acabar l'escola als anys 80. La seva combinació de melmelada, pa de pessic i xocolata feia impossible menjar-se'l sense empastifar-se els dits.