PLAY

‘Puro vicio’, Ferran Palau i l’actor David Fernández, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

Joaquin Phoenix a 'Puro vicio'. / WARNER Zoom

'Puro vicio' és la nova pel·lícula de Paul Thomas Anderson, que després de ‘The master’ adapta la novel·la de Thomas Pynchon 'Vici inherent' en una combinació de comèdia fumeta i gènere detectivesc que torna a protagonitzar Joaquin Phoenix. Al ‘Play’ us donem totes les claus per disfrutar-la al màxim.  

A més, parlem amb Ferran Palau, membre del grup Anímic que publica ‘Santa ferida’, un molt recomanable segon disc en solitari que presentarà amb membres de Seward i Joan Pons d’El Petit de Cal Eril. També entrevistem l’actor David Fernández, que actua a les ordres de Paco Mir a ‘Maldita fortuna’, obra de l’autor de ‘El sopar dels idiotes’ Francis Veber.

A més, us parlem d’una faceta desconeguda de l’escriptor britànic Martin Amis, arran de la traducció d’un llibre gairebé oblidat en què narra la seva antiga addicció als videojocs i la Bibiana Ballbè ens presenta la feina del dissenyador Guillermo Brotons.

Tot això i les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les ressenyes de discos, videojocs, sèries i llibres, els consells gastronòmics de l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el diari ARA!