PLAY

Pop d'estrena, al 'Play' d'aquest divendres

Ralph Fiennes, Festival de Titelles de Barcelona, la nova sèrie d'Alfonso Cuarón, Albert Cirera vs. Ramon Prats i molt més, al suplement de cultura i lleure del diari ARA

Aquesta setmana, la portada del suplement 'Play' està dedicada al festival Strenes de Girona, on grups com Mishima, Sanjosex, Joan Dausà o Els Amics de les Arts presentaran els seus nous treballs. En parlem amb Xavi Pascual, el director del festival, i amb Joan Colomo, que estrenarà oficialment al certamen gironí el seu disc ‘La fília i la fòbia’.

A més, entrevistem Ralph Fiennes, que protagonitza la nova pel·lícula de Wes Anderson; us ho expliquem tot del TOT, el Festival de Titelles de Barcelona; us convidem a un àpat bohemi a La Penyora de Girona i us expliquem perquè Alfonso Cuarón no l'ha encertat amb la seva sèrie 'Believe'.

Tot això a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, les crítiques cinematogràfiques, la cartellera de teatre, l'agenda d'exposicions i el 'Cara a cara', que aquesta setmana protagonitzen els integrants del grup de free jazz Duot, Albert Cirera i Ramon Prats.

Com sempre, divendres amb el diari ARA!