Cultura 31/01/2013

Les psicosis de Hitchcock, al 'Play'

Hitchcock, The Jon Spencer Blues Explosion, 'Pentateatre Atòmic', les activitats per a grans i petits del FLIC, les delícies del Llamber, la garoinada de Palafrugell, el '33 Revolucions' del canal 33, entrevista creuada entre Pep Sala i el pare Manel i molt més al 'Play' d'aquesta setmana

Play
1 min
Portada PLAY divendres 1 de febrer

Anthony Hopkins i Helen Mirren encarnen el matrimoni Hitchock en un 'biopic' centrat en la creació de 'Psicosi'. Al nou número del 'Play' descobrim alguns secrets d'aquesta fita de la història del cinema i publiquem les crítiques de les estrenes més estimulants de la setmana.

També entrevistem el novaiorquès Jon Spencer, que dijous tornarà a incendiar Barcelona amb la seva fantàstica barreja de rock, suor i sexe, i us parlem de l'Aloud Music Festival, un nou certamen que aposta pel rock europeu més intens.

A 'Escenes' us expliquem què és el 'Pentateatre Atòmic', un nou concepte escènic que fa que el públic pugui moure's entre cinc obres simultànies, i a la Nau Ivanow i a la secció d'art us convidem al FLIC, el festival itinerant de literatura i art infantil i juvenil que aquests dies s'instal·la al CCCB.

Us faran venir salivera les creacions del xef asturià Fran Heras al Llamber, un nou establiment del Born ubicat en una bonica antiga fàbrica, i us proposarem una sortida en veler des del port de Llafranc per celebrar la garoinada.

A més, parlarem del programa '33 Revolucions' i dels nous formats musicals televisius, us avançarem detalls de les esperades noves consoles d'Xbox i PlayStation i, al 'Cara a cara', enfrontarem Pep Sala i el pare Manel, que col·laboren en un concert benèfic aquest dissabte al Sant Jordi Club.

stats