ARA PLAY
Barcelona

Descarrega’t gratis els dos primers ‘Play’ i descobreix el nou suplement de l’ARA

Oferim els dos primers números en obert, només aquest cap de setmana

Portades dels dos primers números del suplement de l'ARA 'Play' Zoom

El 'Play' de l'11 de gener, en PDF

El 'Play' del 4 de gener, en PDF

Des d'avui fins diumenge podeu descarregar-vos gratuïtament el 'Play', el nou suplement dels divendres de l'ARA, que ofereix la millor selecció de propostes d'oci i cultura per a tot Catalunya. Els números disponibles són el primer, amb portada de Paula Bonet, i el segon, que apareix aquest divendres dia 11 amb una entrevista al cantautor francès Dominique A i amb un espai destacat al film 'Amor', de Michael Haneke, una cinta colpidora que acaba de rebre cinc nominacions als Oscar, inclosa la de millor pel·lícula.

De Lluís Homar a l'audiovisual 'online'

En aquest darrer número també parlem amb Lluís Homar sobre el seu nou muntatge, 'Adreça desconeguda', que compta també amb Eduard Fernández i que s'estrena aquest dimecres a La Villarroel; anem a Perpinyà per gaudir de la millor arquitectura i el millor disseny dels anys 60 i 70, i us recomanem una escapada singular, dormir sota els estels dins d'una bombolla translúcida. També us fem recomanacions gastronòmiques i parlem del nou audiovisual que ve d'internet, a banda d'oferir-vos les crítiques de les estrenes cinematogràfiques de la setmana i l'original cara a cara entre el músic valencià Miquel Àngel Landete (Senior i El Cor Brutal) i el mallorquí Pep Toni Ferrer (Oliva Trencada), que s'entrevisten mútuament.

Paula Bonet dibuixa set joves creadors

També podeu baixar el primer número del suplement, una edició especial amb entrevistes a set creadors pels quals apostem aquest 2013: el músic Jaume Pla (de Mazoni), el dramaturg Jordi Casanovas, la cineasta Mar Coll, el director de televisió Marc Crehuet, l'artista Núria Güell i la il·lustradora Paula Bonet, que els va dibuixar a tots, ella inclosa, a la portada. Tot això, entre molts altres continguts, com l'anàlisi del darrer film de Paul Thomas Anderson, 'The Master', i l'entrevista creuada entre el cineasta Isaki Lacuesta i el cantautor Albert Pla.