Cultura 21/03/2013

Passió per la Setmana Santa, al PLAY d'aquest divendres

El cinema que ve aquesta primavera, música electrònica i neu a Andorra, un festival de cine des del sofà de casa, Estel Solé entrevistada per Lita Bosch (i viceversa) i molt més, al suplement de cultura i lleure de l'ARA

1 min
Portada del PLAY 22-3

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Aquest divendres, al PLAY, us recomanem les processons, viacrucis i passions més espectaculars d'aquesta Setmana Santa, a banda de proposar-vos una selecció de mones dels pastissers més creatius. També us oferim una panoràmica del millor cinema que ve aquesta primavera i les crítiques de les estrenes d'aquest cap de setmana i el següent (ja que Divendres Sant no hi haurà PLAY).

Als entusiastes dels sons electrònics i la neu us convidem a l'Electrosnow d'Andorra, la primera edició d'un festival que se celebra a les pistes de Grandvalira i que compta amb artistes de fama internacional com Carl Craig, Nina Kraviz i Miss Kittin & The Hacker. També us oferim la possibilitat d'anar al Festival de Teatre d'Objectes i Titelles, al Poble Espanyol; us donem apunts per a l'exposició sobre cinema experimental que fan a la fundació Miró i us recomanem un festival de cinema al qual podeu assistir sense moure-us de casa.

Finalment, la poeta i actriu de 'La Riera' Estel Solé protagonitza un cara a cara amb la fotògrafa Lita Bosch, amb qui ha treballat en una exposició de fotopoesia.

stats