PLAY

Paolo Sorrentino, Wilko Johnson i Lali Ayguadé, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i més, a les pàgines de lleure i cultura del Diari ARA

'La juventud', de Paolo Sorrentino. / VÉRTIGO Zoom

Els films de Paolo Sorrentino generen opinions enceses, a favor o en contra, però el que és segur és que no deixen indiferent. De manera que tant si et va captivar el barroquisme de ‘La gran bellesa’ com si no, el debat tornarà a ser apassionant: com és ‘La juventud?’. El Xavi Serra dóna totes les claus per entendre un film que es podria haver dit ‘La gran vellesa’, amb v baixa, i que compta amb les interpretacions de dos veterans i immensos actors: Michael Caine i Harvey Keitel.

A més, la Belén Ginart ha entrevistat la ballarina i coreògrafa Lali Ayguadé, que porta ‘Kokoro’ al Mercat de les Flors, i el Borja Duñó ha parlat amb Wilko Johnson, exguitarrista de Dr. Feelgood, que actuarà a Barcelona després de superar un càncer terminal, pel qual li donaven 10 mesos de vida. No us perdeu la seva història, és tan excepcional com la seva música.   

Tot això i les crítiques de la resta de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el Diari ARA!