PLAY

Yann Demange, The New Raemon, Mourn i Oriol Tarrasón, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

''71', de Yann Demange. / VÉRTIGO Zoom

Al ‘Play’ d’aquest divendres parlem amb el cineasta Yann Demange, que debuta a la gran pantalla amb ‘’71’ un dels ‘thrillers’ més intensos i sorprenents de la temporada. També entrevistem The New Raemon, que publica el seu cinquè disc en solitari, acaba de reactivar el seu primer grup Madee i està vivint en primera persona el fulgurant èxit del grup de les seves filles, Mourn, amb qui també parlem perquè ens expliquin com s’ho han fet unes joves (i un jove) de 15 a 19 anys per atreure les mirades de la crítica internacional.  

A més, xerrem amb Oriol Tarrasón, de la companyia Les Antonietes, que aquests dies estrena ‘Somni americà’ al Lliure de Gràcia, i la Bibiana Ballbè s’endinsa en l’art de la il·lustradora Mirena Ossorno, en una pàgina dissenyada per Cocolia.

Tot això i les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les ressenyes de discos, videojocs, sèries i llibres, els consells gastronòmics de l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

Com cada divendres, amb el diari ARA!