PLAY

‘Mr. Turner’ de Mike Leigh i els millors concerts i espectacles per gaudir al màxim del Nadal, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més, a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

Al 'Play' d’aquest divendres us parlem de ‘Mr. Turner’ el biopic de Mike Leigh sobre Joseph Mallord William Turner, pintor de la llum i pare de l’abstracció pictòrica, protagonitzat per Timothy Spall. A més, us oferim una selecció dels millors concerts (del SonarKids a Woody Allen, d’Oques Grasses a Strauss) i dels millors espectacles d’arts escèniques (màgia, circ, dansa, musicals, pastorets, titelles...) per gaudir al màxim de les festes nadalenques.

Tot això i les habituals recomanacions de música i teatre, les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana, les ressenyes de discos, videojocs, sèries i llibres i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.

A més, aquesta setmana publiquem l’últim capítol del ‘Manual imprescindible del perfecte artista pop’ de Joan Miquel Oliver, que ens ha entretingut i il·luminat durant 52 setmanes. En paraules seves: “Ja teniu les eines per emprendre el camí suïcida cap al món de l’espectacle. Molta merda!”

Com que el dia 26 no hi haurà 'Play', tornem el dia 2 de gener amb les llistes de les millors pel·lícules, sèries, discos i muntatges escènics del 2014.

Com cada divendres, amb el diari ARA!