PLAY

Ani DiFranco, Mònica Glaenzel i ‘Jersey boys’, la nova pel·lícula de Clint Eastwood, al ‘Play’ d’aquest divendres

Tot això i molt més a les pàgines de lleure i cultura del diari ARA   

Després de descansar durant l’agost, el ‘Play’ torna amb les piles ben carregades. En l’edició d’aquest divendres parlem amb la cantautora nord-americana Ani DiFranco, que diumenge presentarà a Barcelona les cançons de ‘Allergic to water’, el seu divuitè disc i el més personal de la seva carrera; Mònica Glaenzel ens explica els detalls de ‘M.A.R.I.L.U.L.A.’, la comèdia que estrena aquesta setmana a La Seca Espai Brossa, i analitzem a fons la nova pel·lícula de Clint Eastwood, ‘Jersey boys’, una adaptació del musical de Broadway sobre els Four Seasons. A més, us proposem una escapada a l’XI Fira d’Indians de Begur, on aquest cap de setmana hi haurà un munt d’activitats inspirades en l’illa de Cuba.


També us fem les habituals recomanacions de música i teatre, publiquem les crítiques de les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana i ressenyem, com sempre, discos, sèries de televisió, videojocs i llibres.


Tot això sense comptar les indispensables seccions del Joan Miquel Oliver i l’Ada Parellada i les cartelleres de cinema, teatre i exposicions.


Com cada divendres, amb el diari ARA!