PLAY

Els herois del Saló del Còmic, a la portada del 'Play' de divendres

Bon Joon-ho, Ivan Benet, els concerts del Primera Persona, el nou Cafè Begur i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

La portada del 'Play' d'aquest divendres està dedicada a la 32a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, un certamen que us presentem a través dels seus herois més destacats, des de Batman, que compleix 75 anys, fins a Popeye, que en fa 85. Són dos dels grans reclams de la fira d'enguany, però també ho són Alana de l'òpera espacial 'Saga', Morfeu de 'Sandman', Rambó de '1714 Baluard', Hideo Suzuki de 'I am a hero' i el pioner del còmic-reportatge Joe Sacco, un dels convidats estrella d'aquesta edició.

També entrevistem el cineasta sudcoreà Bong Joon-Ho, que estrena l'aplaudida 'Snowpiercer', parlem amb Ivan Benet sobre la posada en escena de l' 'Informe per a una acadèmia' de Kafka, us expliquem amb tot luxe de detalls com aniran els concerts del festival Primera Persona al CCCB i us convidem a fer una escapada gastronòmica a Begur, on s'acaba d'inaugurar el Cafè Begur i aquests dies se celebra la 16a Campanya del Peix de Roca.

Tot això a banda de les seccions habituals del Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, les crítiques cinematogràfiques, els videojocs, la cartellera de teatre i l'agenda d'exposicions. El 'Cara a cara' passarà al nou suplement 'Diumenge', que s'estrenarà el dia 11, i, a partir de divendres 16, el 'Play' canvia de format, tot i que en mantindrà el to i l'esperit i us seguirem recomanant les millors opcions d'oci i cultura.


Com cada divendres, amb el diari ARA!