PLAY

Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, a la portada del ‘Play’ d’aquest divendres

Paco León, el Clownia Festival, turisme casteller, la temporada final de 'Mad men', Kiko Amat vs. Miqui Otero i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

Amb un triple salt mortal, així es presenta Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya 2014, que se celebrarà a Reus del 8 a l'11 de maig. Amb l'ajuda del seu director artístic, Jordi Gaspar, triem i comentem 15 propostes, molt diverses pel que fa a gèneres i procedències i aptes per als gustos més variats.


A més, també entrevistem a l'actor i director Paco León, que presenta 'Carmina y amén', la seqüela de 'Carmina o revienta'; parlem amb els Txarango sobre el Clownia, el festival que organitzen aquest cap de setmana a Sant Joan de les Abadesses; us animem a anar-vos-en de turisme casteller, i comentem la primera part de la setena i última temporada de 'Mad men'.


Tot això a banda de les seccions habituals del Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, les crítiques cinematogràfiques, els videojocs, la cartellera de teatre, l'agenda d'exposicions i el 'Cara a cara', que aquesta setmana protagonitzen els escriptors Kiko Amat i Miqui Otero, directors del festival Primera Persona.


Com cada divendres, amb el diari ARA!