PLAY

Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miró, a la portada del ‘Play’ d’aquest divendres

Nausicaa Bonnín, el Festival Internacional de Cinema d’Autor, ‘Silicon valley’, Xavi Sarrià vs. Joan Carles Girbés i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

PLAY 67 Zoom

Sense xarxa. Així apareixen a la portada del 'Play' de demà i així s'han volgut mostrar al món Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández Miró amb el seu primer treball en igualtat de condicions. Només veu i guitarra: "La millor formació del món" segons ella, i "l'abisme", segons ell. Suficient per donar forma a un magnífic disc de versions que divendres s'estrena oficialment al Tívoli de Barcelona.

A més, també repassem el millor del Festival de Cinema Internacional d'Autor; parlem amb Nausicaa Bonnín, que serà 'La Dama de les Camèlies' a la Seca/Espai Brossa; disseccionem la sèrie 'Silicon Valley', i us proposem algunes adreces electròniques perquè us portin menjar a casa fent clic amb el ratolí.

Tot això a banda de les seccions habituals del Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, les crítiques cinematogràfiques, la cartellera de teatre, l'agenda d'exposicions i el 'Cara a cara', que aquesta setmana protagonitzen el cantant d'Obrint Pas Xavi Sarrià i l'editor de la seva primera novel·la, Joan Carles Girbés.

Com cada divendres, amb el diari ARA!