PLAY

Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver, al 'Play' d’aquest divendres

François Ozon, Fèlix Pons, el FEC Festival de Reus, Maika Makovski vs. Damian Allsop i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

Aquesta setmana, la portada del 'Play' està dedicada a un trio molt especial. Són Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver, es fan dir Col·lectiu Eternity i van debutar junts (que no per separat) a la passada edició del Mercat de Música Viva de Vic.

El que havia de ser un espectacle puntual de tres músics galàctics s’ha acabat consolidant i s’ha convertit en una banda de rock en tota regla. La seva nau espacial aterra aquest dissabte a L’Auditori de Barcelona i nosaltres hem aprofitat per propiciar una conferència intergalàctica a tres bandes.

A més, parlem amb el cineasta François Ozon del seu nou film 'Joven y bonita'; Fèlix Pons ens explica la posada en escena de la primera novel·la de Roberto Bolaño, que s’estrena aquesta setmana amb els actors Nao Albet i Claudia Benito; i us presentem la nova edició del FEC Festival de Reus, una selecció dels millors curtmetratges europeus.

Tot això a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, les crítiques cinematogràfiques, la cartellera de teatre, l'agenda d'exposicions i el 'Cara a cara', que aquesta setmana protagonitzen Maika Makovski i Damian Allsop.

Com sempre, divendres amb el diari ARA!