PLAY

Les 15 sèries que has de seguir aquest 2014, al 'Play' de divendres

Hammudi Al-Rahmoun Font, Joan Masdéu, gran teatre en petits aforaments, les 'cigar box guitars' d'Endika Ussia, Albert Serra vs. Pere Gimferrer i molt més, al suplement de cultura i lleure del diari ARA

Aquesta setmana, al 'Play', fem una selecció de les que creiem que poden ser les 15 millors sèries d'aquesta temporada, des de 'True detective' a la tercera temporada de 'Girls', passant per 'Penny dreadful', la primera incursió de J.A. Bayona en la ficció televisiva nord-americana. No ens oblidem de les noves ficcions ('Looking', 'Turn', 'Silicon Valley'), però tampoc de les consagrades, com ara 'Mad men', que aquest 2014 emet la primera part de la seva setena i darrera temporada. N'hi ha moltes més, com 'Brooklyn nine-nine', la sorpresa dels Globus d'Or d'enguany, i les que es podran veure a partir de l'estiu. No us ho perdeu, estareu mig any enganxats a la tele!

A més, entrevistem el cineasta Hammudi Al-Rahmoun Font, promesa del cinema 'indie' català, que estrena 'Otel·lo'; parlem amb Joan Masdéu, que publica 'Dissabte', el seu segon treball en solitari; us descobrim les perles teatrals que es poden veure aquests dies a les sales petites i us presentem Endika Ussia, un artista dels ukeleles i amplificadors fets amb capses de cigars.

Tot això a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, de les crítiques cinematogràfiques, la cartellera de teatre, l'agenda d'exposicions i un 'Cara a cara' espectacular, protagonitzat per Albert Serra i Pere Gimferrer.

Com sempre, divendres amb el diari ARA!