PLAY

10 maneres de seduir amb la carxofa, al 'Play' d'aquest divendres

Albert Serra, Iván Morales, excursions amb raquetes de neu, l'Xcèntric, Mar Coll vs. Javier Ruiz Caldera i molt més al suplement de lleure i cultura deldiari ARA

Aquest divendres, coincidint amb el començament de les Jornades del Pinxo de la Carxofa de Benicarló, us oferim un ventall de possibilitats a l'hora de menjar o beure la flor comestible més versàtil de totes. De la carxofa, entre altres coses, se'n fa cervesa, paté, carpaccio, xips, arrossos... No us les acabareu, i a més descobrireu un munt de curiositats al voltant d'aquesta flor verda i punxent.

A més a més, entrevistem l'Albert Serra per parlar d''Història de la meva mort', pel·lícula que arriba a les nostres pantalles després de rebre el Lleopard d'Or al Festival de Locarno. També parlem amb l'actor i dramaturg Iván Morales, que estrena 'Jo mai' al Teatre Lliure, us proposem diverses sortides amb raquetes de neu i us presentem la programació de l'Xcèntric, un univers a descobrir fora del cinema convencional.

Tot això a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i del Modernet de Merda, de les crítiques cinematogràfiques i el 'Cara a cara', protagonitzat per dos dels cineastes joves més sòlids del nostre país, Mar Coll i Javier Ruiz Caldera.

Com sempre, divendres amb el diari ARA!