PLAY

Museus que es mengen, a la portada del 'Play' d'aquest divendres

Bruno Dumont, Cristina Clemente, The Excitements, websèries, Anímic i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

Aquesta setmana al 'Play' us recomanem una sèrie de museus dedicats al menjar i al beure. N'hi ha per a tots els gustos: per als llaminers, el de la Confitura i el de la Xocolata; per als amants de la mar, el de l'Anxova i la Sal i el de la Pesca; per als que estimen la terra, el de la Pagesia i el de la Vida Rural; per als fans dels vins, el Vinseum... Segur que trobeu el que us fa més el pes.

A més a més, parlem amb Bruno Dumont, que ha dirigit Juliett Binoche a 'Camille Claudel 1915'; amb Cristina Clemente, que porta 'Consell familiar' a la sala Beckett, i amb The Excitements, que presenten el seu segon disc amb un directe trepidant. Les websèries que es podran veure al Zoom d'Igualada o al Miniput i el 'Cara a cara' entre Louise Sansom i Ferran Palau, del grup Anímic, són altres dels temes destacats.

Tot això, a banda de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i el Modernet de Merda, les pàgines d'actualitat, les crítiques cinematogràfiques, l'agenda d'art i la cartellera de teatre.

Com sempre, divendres amb el diari ARA!