PLAY

La 16a Fira Mediterrània de Manresa, al 'Play' d'aquest divendres

'Sólo Dios perdona', Kiko Veneno & Cordes del Món, el Most Festival, la sèrie 'Dates', Big Mama vs. Xavi Maureta i molt més, al suplement de lleure i cultura del diari ARA

Portada del 'Play' 42 Zoom

Aquesta setmana destaquem en portada la 16a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que comença el dijous 7 de novembre. Aquest any s'hi han programat ni més ni menys que 113 espectacles, per això us oferim un recorregut pels muntatges més interessants de la graella.


Una d'aquestes actuacions serà la de Kiko Veneno & Cordes del Món, que s'estrena divendres al cicle Connexions i que també es podrà veure a Manresa el dia 8 i a Girona el 15 de desembre. Parlem amb el cantautor de Figueres i amb Raül Fernández Refree, que n'ha fet els arranjaments, perquè ens expliquin el projecte.


A més, analitzem 'Sólo Dios perdona', la nova pel·lícula de Ryan Gosling amb Nicolas Winding Refn (el director de 'Drive'); us presentem la programació del Most, el festival de cinema i vins que se celebra a Vilafranca del Penedès; us animem a seguir la sèrie 'Dates', que ha triomfat aquest estiu al Regne Unit, i publiquem un Cara a cara entre Big Mama, que celebra 25 anys de carrera, i Xavi Maureta, que aquests dies canta al muntatge de Joan Ollé 'À la ville de Barcelona'.


Tot això, a més de les seccions habituals de Joan Miquel Oliver i el Modernet de Merda, les pàgines d'actualitat, les crítiques cinematogràfiques, l'agenda d'art, la cartellera de teatre... Com sempre, cada divendres amb el diari ARA.